Mikrobiološka ispitivanja hrane i hrane za životinje

Mikrobiološka ispitivanja hrane i hrane za životinje:

  • Mikrobiološke analize mesa i proizvoda od mesa, mlijeka i proizvoda od mlijeka, jaja i proizvoda od jaja, meda i proizvoda od meda i drugih namirnica, hrane za životinje, vode i briseva izolacijom i identifikacijom uzročnika, a po ISO metodama: BAS EN ISO 6579/Cor 2:2010 (Salmonella spp); BAS EN ISO 11290-1/A1:2005 – Dio 1: (Metoda detekcije); BAS EN ISO 11290-2/A1:2005 ( monocytogenes); BAS ISO 21528-2:2013 (Enterobacteriaceae); BAS EN ISO 6888-1/A1:2005 (koagulaza pozitivne stafilokoke); BAS EN ISO 4833-1:2014 (ukupan broj mikroorganizama); BAS ISO 16649-2:2008 (E. coli); BAS ISO 15213:2008 (sulfit reducirajuće klostridije); BAS ISO 21527-1:2009; BAS ISO 21527-2:2009 (kvasci i plijesni); BAS EN  ISO 9308-1:2015 (E. coli i koliformne bakterije u vodi) ; BAS EN ISO 7899-2:2003 (crijevni enterokoki); BAS EN ISO 26461-2:2003 (sulfitreducirajući anaerobi); BAS EN ISO 6222:2003 (ukupan broj mikroorganizama) i  BAS EN ISO 16266:2009 (Pseudomonas aeruginosa).

 

  • Metoda protočne citometrije i fluorooptoelektronska metoda kontrole sirovog mlijeka (ukupan broj bakterija i somatskih stanica u mL sirovog mlijeka).

 

Galerija

Adresa: Ul. 2. Tuzlanske brigade br. 28

               75 000 Tuzla

Tel: + 387 35/302-700

Fax: + 387 35/302-721

E-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pratite nas